om oss

Vi skaper muligheter og bringer mennesker sammen

playces er en markedsplass hvor du kan finne ledige steder for å trene, øve og spille. Du som har lokaler å leie ut, kan enkelt og effektivt administrere dette i playces. Alt fra PC eller mobil.

Vår visjon er å gjøre steder for å trene, øve og spille smartere og mer tilgjengelig for alle, overalt. Vi brenner for å gjøre hverdagen enklere, både for deg som leier ut steder, og deg som leier.

Tomas Lønsetteig, grunnlegger og daglig leder i playces forteller:
Jeg husker første gang jeg spilte fotball med vennene mine. Da innså jeg at jeg hadde forelsket meg i fotball. Vi spilte på skolen like ved der jeg bodde. Å spille med vennene dine er noe du husker resten av livet.
Å spille og å være sammen handler om å ha det morsomt, latter, dele øyeblikket, å bry seg om hverandre, erfare og utvikle seg. Alt dette som inngår i en positiv livsstil.
I dagens digitale samfunn med store omveltninger, er en positiv livsstil viktigere enn noen gang. Vi i playces har som mål å legge til rette for en aktiv livsstil hele livet ved å gjøre steder tilgjengelige over hele verden Vi som jobber i playces vet hvordan hverdagen for deg som utleier av lokaler, som frivillig trener, sportslig leder eller daglig leder i en idrettsklubb kan være. Å organisere treningstimer, bytte av timer, og ikke minst, å kommunisere med alle involverte, kan være en utfordring. Vi har nemlig vært i dine sko selv.

Fantastiske ting skjer når mennesker møtes

Enten det er på en arbeidsplass, i et øvingslokale eller i et idrettsanlegg. Muligheter kommer til syne, åpner seg og drømmer blir virkelige.

For oss i playces startet det med et ønske om å kunne trykke på en knapp for å finne ledige treningstimer i et idrettsanlegg. Dette ønsket har gitt oss mange gylne øyeblikk sammen med andre mennesker, etter hvert som flere og flere har oppdaget og tatt i bruk playces.

Profesjonell

  • Vi er presise og profesjonelle i møtet med alle våre brukere.
  • Et trygt og stabilt system som brukerne på begge sider av løsningen kan stole på.

Tilgjengelig

  • Vår markedsplass fungerer på alle plattformer og er enkel å administrere og bruke.
  • Løsningen tilrettelegger for at ledige steder enkelt tilgjengeliggjøres gjennom sosiale medier og deres egne nettsider.
  • Trygghet for deg som utleier at det finnes support tilgjengelig for løsningen.

Enkelt

  • Enklere administrasjon, utnyttelse og markedsføring.
  • Svært enkel korrekt og presis rapportering og oversikt.
  • Enkel tilgjengeliggjøring av ledige steder.
  • Gjør utnyttelsen av steder langt mer fleksibel.

vi er her for å hjelpe

Trenger du hjelp, ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi hjelper deg så snart vi kan!

playces er et dynamisk verktøy som vi utvikler løpende. Din tilbakemelding er viktig for oss, det gjør oss i stand til å forbedre og utvikle nye tjenester i playces!